kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Winsor&Newton Designers Guassivärit

Winsor & Newton Designers Gouache -värit ovat tunnettuja niiden voimakkaista, peittävistä ja tasaisista ominaisuuksistaan, jotka tekevät niistä suositun valinnan graafiseen suunnitteluun, kuvitukseen ja kalligrafiaan. Tässä on muutamia avainkohtia näistä guassiväreistä:

 1. Peittävyys ja värikylläisyys: Designers Gouache -värit tarjoavat erinomaisen peittävyyden ja intensiivisiä värejä, jotka sopivat erityisen hyvin graafisiin töihin ja kuvituksiin.
 2. Sekoittuvuus: Näitä värejä voi helposti sekoittaa keskenään, mikä mahdollistaa laajan väripaletin luomisen erilaisiin projekteihin.
 3. Pigmenttien laatu: Winsor & Newton on tunnettu laadukkaista pigmenteistään, jotka takaavat värien pysyvyyden ja kestävyyden ajan mittaan.
 4. Pintavaihtoehdot: Designers Gouache -sarja tarjoaa mattapintaisia värejä, jotka soveltuvat erinomaisesti työhön paperilla, kartongilla ja muilla sileillä pinnoilla.
 5. Käyttö monipuolisissa projekteissa: Nämä guassivärit ovat monipuolisia ja soveltuvat sekä taiteellisiin töihin että ammattimaiseen graafiseen suunnitteluun.

Winsor & Newtonin Designers Gouache -värit tarjoavat laajan valikoiman värejä ja sävyjä, jotka täyttävät taiteilijoiden ja suunnittelijoiden tarpeet erilaisissa projekteissa.

0
  Ostokset
  Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
  Scroll to Top
  Verified by MonsterInsights