kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Taidepiste, maailman kuuluisin piste.

 

Tervetuloa Taidepisteeseen, pienen verkkokauppamme sydämeen, joka ylpeänä julistaa olevansa omistajansa mielestä maailman paras taidetarvikkeiden verkkokauppa! Olemme intohimoisia taiteen ystäviä, jotka haluavat tehdä taiteen luomisesta helppoa ja inspiroivaa kaikille.

Mikä tekee Taidepisteestä niin erityisen? Ensinnäkin, meidän valikoimastamme löydät laadukkaita taidevälineitä, joita taiteilijat rakastavat ja arvostavat. Olemme huolellisesti valinneet tuotteet, jotta voit olla varma niiden laadusta ja toimivuudesta. Olipa kyseessä sitten maalaus, piirustus, kalligrafia tai muu luova ilmaisu, meiltä löytyy tarvikkeet, joilla saat visionsa elämään.

Toiseksi, asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Olemme aina valmiita auttamaan sinua valitsemaan oikeat välineet ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi. Meidän tavoitteenamme on tehdä taiteen harrastamisesta nautinnollista ja saada sinut tuntemaan itsesi tervetulleeksi Taidepisteen ystäväksi.

Kolmanneksi, rakastamme jakaa taideinspiraatiota ja -vinkkejä kanssasi. Blogistamme löydät opetusohjelmia, taiteilijaprofiileja ja ideoita uusiin taideprojekteihin. Olemme täällä auttamassa sinua kehittymään taiteilijana ja innostumaan luovuudesta.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota sinulle maailmanluokan taidetarvikkeita ja asiakaspalvelua. Liity Taidepisteen perheeseen ja anna luovuutesi kukkia! Tervetuloa ostoksille ja inspiroitumaan – olet nyt astumassa maailman parhaaseen taidetarvikkeiden verkkokauppaan.

 

Kaikki taiteen tekeminen alkaa pisteestä, taidepisteestä.

Tervetuloa liikkeeseemme

KivatKehykset


Sammontie 3

28400 Ulvila

Taidepiste -verkkokaupan omistaa Taidekehystämö S. Halttunen.

Yrityksen Y-tunnus on 1468328-7. 

Jos sinulla on virallista materiaalia niin sen voi lähettää kotitoimistoomme:

 

Taidekehystämö S. Halttunen

Kielokau 29

28120 Pori

Etkö löydä vastausta kysymykseesi? Ota meihin yhteyttä:

Meille on tulossa myöhemmin Chat -palvelu

0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights