kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Derwent Inktense -tuotteet

Derwent Inktense on suosittu vesiliukoinen värikynäsarja, joka kuivuttuaan muuttuu vedenkestäväksi, joten se soveltuu monenlaisiin taideteoksiin. Tässä on perusohjeet, miten voit käyttää Derwent Inktense -tuotteita:

1. Valmistelu: Valitse laadukas paperi tai kangas työskentelyalustaksi. Inktense-kynät toimivat parhaiten sileillä pinnoilla, joten varmista, että työskentelyalustasi sopii värikynille.

2. Värin käyttö: Voit piirtää suoraan paperille tai levittää väriä kostutetulla siveltimellä tai vesisuihkeella saadaksesi vesivärimäisen efektin.

3. Vesivärivaikutus: Käytä vesipohjaista sivellintä tai kosteaa sientä levittääksesi vettä värien päälle ja luodaksesi vesivärivaikutelman. Voit kerrostaa värejä ja luoda syvyyttä ja varjoja.

4. Vedenkestävyys: Kun väri on kuivunut, se muuttuu pysyväksi ja vedenkestäväksi. Tämä ominaisuus mahdollistaa värin kerrostamisen ja eri kerrosten sekoittamisen.

5. Yksityiskohtien korostaminen: Voit käyttää Inktense-kyniä piirtämällä ja korostamalla yksityiskohtia sekä käyttää niitä erilaisten maalausten, piirrosten ja kuvitusten luomiseen.

Noudata näitä ohjeita ja kokeile erilaisia tekniikoita löytääksesi parhaan tavan hyödyntää Derwent Inktense -tuotteita luovissa projekteissasi.

0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights