kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Marabu alkoholimuste 20ml 511 diamond

5,70 

Saatavuus: 4 varastossa

Marabu Alcohol Ink 511 Diamond – Kimalteleva Taiteen Helmi

 

Marabu Alcohol Ink 511 Diamond on taiteellinen helmi, joka tarjoaa kimaltelevan ja ainutlaatuisen lisän kaikkeen luovaan työhön. Tämä korkealaatuinen alkoholipohjainen muste on suunniteltu tuomaan säihkettä ja syvyyttä taiteeseesi. Luo loistokasta taidetta, joka kimmeltää kuin timantti!

Sisältö:

  • 1 pullo Marabu Alcohol Ink 511 Diamond -mustetta (20 ml)

Mikä tekee tästä tuotteesta erityisen:

Kimalteleva timanttiefekti: Marabu Alcohol Ink 511 Diamond tarjoaa ainutlaatuisen kimaltelevan timanttiefektin, joka tekee teoksistasi silmiinpistäviä. Käytä sitä yksinään tai sekoita muiden sävyjen kanssa luodaksesi upeita yksityiskohtia.

🖌️ Helppo käyttää: Tämä alkoholipohjainen muste on helppo sekoittaa ja levittää erilaisille alustoille, kuten paperille, lasille, metallille ja muoville. Luo taidetta ilman rajoituksia!

🌟 Monikäyttöinen: Marabu Alcohol Ink 511 Diamond -muste sopii erinomaisesti piirtämiseen, maalaamiseen ja käsityöprojekteihin. Sen monipuoliset käyttömahdollisuudet inspiroivat luovuuttasi.

Tilaa nyt ja anna taiteellesi loistava kimalle

Marabu Alcohol Ink 511 Diamond on täydellinen valinta taiteilijoille ja käsityöharrastajille, jotka haluavat lisätä säihkettä ja syvyyttä taiteeseensa. Tilaa nyt ja anna taiteellesi uusi kimalteleva ulottuvuus!

Brand

Marabu Alcohol ink

Marabun valmistamat alkoholimusteet erilaisiin mustemaalauksiin.
0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights