kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Lehtimetallin lakka 75ml Goldfinger

14,00 

Saatavuus: 4 varastossa

Daler Rowney Goldfinger kiiltävä vernissa lyöntimetalleille 75ml

 

Daler-Rowney Goldfinger Varnish lisää metallisi pintaan upeaa kiiltoa ja suojaa. Tämä kirkas vernissa on suunniteltu erityisesti lyöntimetallipinnoituksiin, tarjoten kestävän ja tyylikkään lopputuloksen.

Tuotteen edut:

 • Hapettumissuojaus: Goldfinger vernissa suojaa metallipintoja hapettumiselta ja ylläpitää niiden kaunista kiiltoa ajan myötä.
 • Lämmönkestävä suoja: Tämä vernissa kestää lämpötilaa jopa noin 75 celsius astetta (leimahduspiste 79 astetta celsiusta), mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin.
 • Kestävä ulkokäytössä: Goldfinger vernissa on suunniteltu kestämään myös ulkokäytössä, joten voit luottaa siihen pitkäaikaisessa suojauksessa.
 • Helppo käyttää: Levitä tätä vernissaa metallilehtien päälle siveltimellä tai pehmeällä kankaalla. Anna kuivua kunnolla saavuttaaksesi upean kiillon ja suojan.
 • Tärpättiliukoinen: Tämä vernissa ei ole vesiliukoinen, mutta liukenee tärpättiin, mikä tekee siitä helpon puhdistaa ja käsitellä.

Olkoon kyseessä koruja, taideprojekteja tai muuta luovaa työtä, Daler-Rowney Goldfinger vernissa tarjoaa tehokkaan ja tyylikkään tavan lisätä metalliesineillesi ainutlaatuista säihkettä ja suojaa.

Brand

Meyco

0
  Ostokset
  Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
  Scroll to Top
  Verified by MonsterInsights