kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Lehtimetallin liima 50ml Meyco

8,30 

varasto loppu

Haluatko ilmoituksen kun tuotetta on taas saatavilla?

Meyco lehtimetallin liima 50ml

 

Haluatko tuoda lisää kiiltoa ja eleganssia luomuksiisi? Tutustu Meyco Lehtimetallin liimaan, taikatemppuusi koristelussa. Tämä kätevä 50 ml:n pullo sisältää korkealaatuista liimaa, joka tekee lehtimetallin kiinnittämisestä helppoa ja tehokasta.

Ominaisuudet:

 • Vahva pito: Meyco Lehtimetallin liima tarjoaa luotettavan pidon, joka pitää lehtimetallin kiinni erilaisilla pinnoilla. Voit luoda upeita koristeita ja yksityiskohtia huoletta.
 • Kätevä koko: 50 ml:n pullo on kätevän kokoinen ja riittävä moniin projekteihin. Se on helppo ottaa mukaan luovuuden äärelle ja antaa sinulle tarvittavan määrän liimaa.
 • Helppo levittää: Liima levittyy helposti ja tasaisesti halutulle pinnalle. Voit työskennellä tarkasti ja saavuttaa ammattimaisen lopputuloksen.
 • Korkealaatuinen koostumus: Meyco on tunnettu laadusta, ja tämä lehtimetallin liima ei ole poikkeus. Voit luottaa siihen, että luomuksesi pysyvät upeina pitkään.

Käyttöohje:

 1. Levitä ohut kerros Meyco lehtimetallin liimaa päällystettävälle pinnalle.
 2. Anna liiman kuivua hetki, kunnes se on hieman tahmea.
 3. Aseta lehtimetallin arkki liiman päälle ja painele kevyesti.
 4. Poista varovasti ylimääräinen lehtimetalli harjalla tai sormin.

Luo kultaisia yksityiskohtia taiteeseesi, koruihisi tai koristeluihin Meyco lehtimetallin liiman avulla. Tilaa nyt ja anna luovuutesi loistaa kultaista hohtoa!

Brand

Meyco

0
  Ostokset
  Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
  Scroll to Top
  Verified by MonsterInsights