kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Metallinen 1-osainen palettikuppi jossa kansi

6,90 

Saatavuus: 1 varastossa

Metallinen 1-osainen palettikuppi jossa kansi

 

Esittelyssä metallinen palettikuppi yhdellä kupilla, suunniteltu erityisesti taiteilijoille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä maalausnesteiden säilytyksessä.

Tämä kestävä palettikuppi on valmistettu laadukkaasta metallista, mikä tekee siitä luotettavan kumppanin taiteellisessa työssäsi. Yhden kupin muotoilu on kompakti ja kätevä, sopien täydellisesti niin ateljeeseen kuin liikkeellä ollessasi.

Kupin tiivis kansi varmistaa, että maalausnesteet pysyvät turvallisesti tallessa ilman vuotoja tai roiskeita. Kuppi on helppo avata ja sulkea, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan kiireisiin taiteellisiin hetkiin.

Metallinen palettikuppi yhdellä kupilla on helppo pitää puhtaana ja se on uudelleenkäytettävä, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan taiteilijoille, jotka arvostavat kestävää taiteellista lähestymistapaa.

Hanki tämä yksikuppinen metallinen palettikuppi ja tee taiteestasi entistäkin vaivattomampaa ja tyylikkäämpää. Tilaa omasi nyt ja anna taiteellisen luovuutesi kukoistaa!

0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights