kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Metallinen 2 -osainen palettikuppi jossa kannet

12,10 

Saatavuus: 3 varastossa

Metallinen 2-osainen palettikuppi jossa kannet

 

Esittelyssä metallinen palettikuppi, joka on suunniteltu erityisesti taiteilijoille, jotka tarvitsevat kätevän ja tyylikkään tavan säilyttää tärpättiä tai muita maalausnesteitä luovassa työssään.

Tämä luotettava palettikuppi on valmistettu kestävästä metallista, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan taiteilijoille, jotka arvostavat laadukkaita työvälineitä. Kuppi kestää vaativan taiteellisen käytön ja pitää tärpätin tai maalausnesteet turvallisesti tallessa.

Kupin kaksi kuppia ovat varustettu tiiviillä kansilla, jotka estävät vuodot ja roiskeet, joten voit liikkua taiteellisessa ympäristössäsi huoletta. Kupin tyylikäs ja käytännöllinen muotoilu tekee siitä kätevän kumppanin niin ateljeessa kuin taiteellisilla retkilläkin.

Tämä palettikuppi helpottaa taiteellista prosessiasi tarjoamalla kätevän ja siistin tavan säilyttää taiteilijan tarvikkeita. Helppo puhdistaa ja uudelleenkäytettävä rakenne tekee siitä kestävän valinnan ympäristötietoisille taiteilijoille.

Hanki metallinen palettikuppi ja tuo käytännöllisyys ja tyyli taiteelliseen arkeesi. Tilaa omasi nyt ja tee taiteestasi entistäkin nautittavampaa!

0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights