kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Puinen suorakaiteen muotoinen paletti 20x30cm

4,20 

Saatavuus: 3 varastossa

Puusta valmistettu suorakaiteen muotoinen puinen paletti

 

Puusta valmistettu suorakaiteen muotoinen paletti, joka on suunniteltu täydentämään taiteellista ilmaisua ja helpottamaan värien sekoittamista. Tämä tyylikäs paletti tarjoaa käyttäjälleen optimaalisen alustan maalien sekoittamiseen ja levittämiseen.

Puisen paletin mitat, 20cm x 30cm, tekevät siitä sopivan niin suurille maalauspohjille kuin pienemmillekin töille. Paletin kestävä rakenne varmistaa, että se pysyy tukevasti paikoillaan luomistyön aikana. Puumateriaali tuo luonnollista lämpöä ja tunnelmaa taiteilijan työpisteelle.

Erityisen käytännöllinen yksityiskohta on reikä paletin yhdessä kulmassa, tarkoitettu peukalon sijoittamiseen. Tämä antaa taiteilijoille mahdollisuuden pitää paletti tukevasti kädessään samalla kun he työskentelevät luovuutensa parissa.

Tämä suorakaiteen muotoinen paletti yhdistää toiminnallisuuden ja esteettisen muotoilun, tarjoten korkealaatuisen työkalun kaikille taiteen ystäville. Oli kyseessä sitten öljyvärimaalaus, akryylimaalaus tai vesivärit, tämä paletti on täydellinen valinta taiteelliseen matkaasi. Lisää luovuuttasi ja hanki omasi tänään!

0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights