kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Lyra Groove jumbo tuplateroitin säiliöllä

3,80 

varasto loppu

Lyra Groove Jumbo tuplateroitin säiliöllä

 

Tutustu upeaan Lyra Groove Jumbo -kaksireikäiseen teroittimeen, joka on suunniteltu erityisesti suurikokoisille taidevälineille. Tämä tuplareikäinen, kolmionmuotoinen teroitin on värikäs ja soveltuu kaikille kynille ja pastelliliiduille, joiden halkaisija on 8-11mm. Olitpa sitten taiteilija, opiskelija tai harrastelija, tämä teroitin tekee välineidesi teroittamisesta vaivatonta ja nautinnollista.

Tuotetiedot:

 1. Tuplareikäinen teroitus: Lyra Groove Jumbo tarjoaa kaksi teroitusreikää, jotka sopivat erikokoisille kynille ja pastelliliiduille. Voit teroittaa monenlaisia välineitä tämän yhden teroittimen avulla.
 2. Kolmionmuotoinen muotoilu: Ergonominen kolmionmuotoinen design tekee teroittimesta miellyttävän käyttää. Se istuu hyvin kädessäsi ja mahdollistaa tarkan teroituksen ilman liiallista vaivaa.
 3. Värikäs ja iloinen ulkonäkö: Groove-teroitin ei ole pelkästään tehokas vaan myös tyylikäs. Teroittimia on eri värisiä, lähetämme sinulle yllätyksenä jonkin värin.
 4. Sopii 8-11mm halkaisijalle: Tämä teroitin on monipuolinen ja soveltuu erikokoisille kynille ja pastelliliiduille, joiden halkaisija on 8-11mm.
 5. Kaksi teroitusterää ja purusäiliö: Lyra Groove Jumbo -teroittimessa on kaksi teroitusterää, jotka takaavat terävän lopputuloksen joka kerta. Lisäksi siinä on kätevä säiliö purulle, joten työskentelet aina siististi.

Valitse Lyra Groove Jumbo -kaksireikäinen teroitin, kun haluat laadukkaan, monipuolisen ja iloisen teroittimen taidevälineillesi. Tilaa omasi nyt ja tee taiteestasi entistäkin nautinnollisempaa!

Brand

Lyra

0
  Ostokset
  Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
  Scroll to Top