kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Derwent Superpoint manual teroitin

34,90 

Saatavuus: 1 varastossa

Derwent Superpoint Manual Helical Sharpener – Manuaalinen Pöytäteroitin

 

Tutustu Derwent Superpoint Manual Helical Sharpener -teroittimeen, manuaalisesti pyöritettävään ja pöytään kiinnitettävään teroittimeen, joka takaa puuväri- ja lyijykynillesi huipputerävyyden joka kerta. Tämä teroitin on suunniteltu taiteilijoille, jotka arvostavat tarkkuutta ja hallittavuutta piirtäessään ja luodessaan.

Ominaisuudet:

 1. Manuaalinen pyörittäminen: Derwent Superpoint Manual Helical Sharpener -teroittimessa on manuaalinen toiminta, mikä antaa sinulle täyden hallinnan teroituksen vauhdista ja voimasta. Voit mukauttaa terävyyttä juuri tarpeidesi mukaan.
 2. Pöytään kiinnitettävä: Tämä teroitin kiinnitetään helposti työpöytääsi, joten se pysyy tukevasti paikoillaan teroittaessasi kyniäsi. Tämä lisää vakautta ja helpottaa teroittamista.
 3. Sopii erikokoisille kynille: Derwent Superpoint Manual Helical Sharpener -teroitin soveltuu erikokoisille kynille, joilla on enintään 8 mm halkaisija. Se on monipuolinen valinta erilaisille taidekynille ja lyijykynille.
 4. Kestävä kierreterä: Teroittimessa on kestävä kierreterä, joka varmistaa tasaisen teroituksen ja pitkän käyttöiän. Voit luottaa siihen, että jokainen terävyys on yhtä moitteeton kuin ensimmäisellä kerralla.
 5. Kiristin: Mukana tuleva kiristin mahdollistaa teroittimen tukevan kiinnittämisen työpöytääsi, jotta voit työskennellä huoletta ja keskittyä luomiseen.

Hanki Derwent Superpoint Manual Helical Sharpener -teroittimesi nyt ja nauti terävimmistä mahdollisista kynistäsi joka piirroksella. Tämä teroitin on luotu tuomaan tarkkuutta ja vaivattomuutta taiteelliseen työhösi.

Brand

Derwent

Derwent on tullut tunnetuksi pääasiassa erilaisista puukynistä. Valikoima on kuitenkin paljon laajempi.
0
  Ostokset
  Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
  Scroll to Top
  Verified by MonsterInsights