kaikki taiteen tekeminen alkaa .

KOH Gioconda Art Set Drawing 10 osaa

34,50 

Saatavuus: 5 varastossa

Koh-i-Noor Gioconda Art Set Sketch 8894, 10 osaa

 

Setti tarjoaa kattavan valikoiman korkealaatuisia piirtovälineitä ja tarvikkeita taiteelliseen ilmaisuun. Tämä monipuolinen 10-osainen setti sisältää eri kovuusasteisia lyijykyniä, kuten 2H, H, B, 2B, 4B ja 6B, jotka mahdollistavat monipuolisen sävyjen ja tekstuurien luomisen. Lisäksi settiin kuuluu kaksi vesiliukoista lyijykynää, 4B ja 8B, jotka tarjoavat lisämahdollisuuksia piirtämiseen ja varjostukseen.

Sekoitussieni, teroitin ja pyyhekumi täydentävät settiä tarjoten käytännölliset ja olennaiset tarvikkeet piirtämiseen. Näiden korkealaatuisten piirtovälineiden avulla taiteilijat voivat vapaasti toteuttaa luovia ideoitaan ja kehittää taitojaan eri piirustustekniikoissa. Lisäksi settiin sisältyvä A5-kokoinen piirustuslehtiö tarjoaa kätevän ja laadukkaan alustan piirtämiselle ja luonnostelulle.

KOH Gioconda Art Set Sketch 8894 on suunniteltu tarjoamaan monipuolisuutta ja korkeaa suorituskykyä niin ammattilaisille kuin harrastelijoillekin. Tämä laadukas setti soveltuu erinomaisesti niille, jotka arvostavat huippuluokan piirtovälineitä ja haluavat saavuttaa hienostuneita ja yksityiskohtaisia piirustuksia eri taideteoksissa.

Brand

Koh-i-Noor

Perinteinen vuosisatoja kestänyt yritys. Tullut tunnetuksi pääasiassa erilaisten puukynien valmistajana.
0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights