kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Derwent Graphic B-9H lyijykynät 12kpl

22,00 

Saatavuus: 4 varastossa

Derwent Graphic lyijykynät B-9H, 12 kynää

 

Derwent Graphic B-9H -lyijykynäsetti tarjoaa taiteilijoille laajan valikoiman lyijykyniä, joissa on eri kovuusasteita sieltä kovemmasta päästä. Setti sisältää yhteensä 12 korkealaatuista lyijykynää, jotka tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen ja tarkkuutta vaativaan piirtämiseen ja varjostukseen eri taideteoksissa.

Tämä monipuolinen setti sisältää pehmeämmät B-sävyiset lyijykynät, jotka soveltuvat erinomaisesti syvien varjojen ja tummien sävyjen luomiseen. Samalla setti sisältää myös kovemmat H-sävyiset lyijykynät, jotka mahdollistavat hienovaraisen ja tarkan viimeistelyn luomisen. Tämä antaa taiteilijoille mahdollisuuden hallita valon ja varjon dynamiikkaa taideteoksissaan.

Derwent Graphic -lyijykynät ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään, ja ne tarjoavat tasaisen ja pehmeän jäljen paperilla, mikä helpottaa sävyjen sekoittamista ja kerrostamista. Tämä mahdollistaa taiteellisen ilmaisun tehostamisen ja monipuolisten tekstuurien luomisen erilaisissa piirustustyyleissä ja -tekniikoissa.

Tämä setti tarjoaa taidetta rakastaville ja ammattimaisesti työskenteleville taiteilijoille täydellisen valikoiman välineitä, joita voidaan käyttää monenlaisissa piirroksissa, maisemissa, muotokuvissa ja taiteellisissa projekteissa. Derwent Graphic B-9H -lyijykynäsetti on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät korkealaatuisia ja monipuolisia välineitä taideteostensa toteuttamiseen.

Brand

Derwent

Derwent on tullut tunnetuksi pääasiassa erilaisista puukynistä. Valikoima on kuitenkin paljon laajempi.
0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights