kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Derwent kaksireikäinen teroitin, paristoilla toimiva

39,00 

Saatavuus: 4 varastossa

Derwent paristoilla toimiva kaksireikäinen teroitin

Derwent Twin hole pencil sharpener battery operated

 

Tutustu Derwent Twin Hole -paristoilla toimivaan kynäteroittimeen, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen vaivatonta ja tarkkaa teroittamista joka kerta. Tämä innovatiivinen teroitin on varustettu kahdella erikokoisella reiällä, jotka sopivat täydellisesti erilaisille lyijykynille ja värikynille.

Ensinnäkin, suurempi reikä on ihanteellinen pehmeämmille lyijykynille ja värikynille, jotka tarvitsevat hieman enemmän tilaa teroittamiseen säilyttääkseen kärkensä terävänä ja valmiina luovaan työhön. Toisaalta pienempi reikä sopii täydellisesti hienoille yksityiskohdille ja ohuille kynille, kuten teknisille kynille tai pienille värityskynille. Näin saat juuri haluamasi terävyyden ja hallinnan kynäsi käyttöön sopivalla tavalla.

Tämän teroittimen paristoilla toimiva ominaisuus tekee siitä erityisen kätevän valinnan. Sinun ei tarvitse enää huolehtia pistokkeiden sijainnista tai johtojen kireydestä, koska voit käyttää tätä teroitinta missä tahansa, milloin tahansa. Se on täydellinen kumppani niille, jotka työskentelevät usein liikkeellä ollessaan tai joilla on rajallinen pöytätila työskennellä.

Derwent Twin Hole -teroitin ei ole vain käytännöllinen, vaan myös kestävä valinta. Sen laadukkaat terät takaavat tarkan teroituksen jokaisella käyttökerralla, ja sen kestävä rakenne varmistaa, että se kestää käyttöä pitkään. Lisäksi sen tyylikäs ja kompakti muotoilu tekee siitä hienon lisän työpöydälle tai taidevarusteiden kokoelmaan.

Yhteenvetona Derwent Twin Hole -paristoilla toimiva kynäteroitin tarjoaa monipuolisuutta, kätevyyttä ja luotettavuutta kaikille taiteilijoille ja luoville harrastajille. Terota kynäsi vaivattomasti ja tarkasti, missä tahansa ja milloin tahansa, tämän kätevän teroittimen avulla.

 

Brand

Derwent

Derwent on tullut tunnetuksi pääasiassa erilaisista puukynistä. Valikoima on kuitenkin paljon laajempi.
0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights