kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Derwent patteripyyhekumi

18,70 

Saatavuus: 2 varastossa

Derwent paristoilla toimiva pyyhekumi

 

Tervetuloa tutustumaan Derwent Patteripyyhekumiin, luovaan ja kätevään tarvikkeeseen piirtämiseen ja taiteeseen! Tämä innovatiivinen patteripyyhekumi on suunniteltu tarjoamaan tarkkuutta ja helppoutta kaikentyyppisissä taideprojekteissa.

Ominaisuudet:

 1. Ergonominen Muotoilu: Patteripyyhekumi on muotoiltu ergonomisesti, jotta se istuu mukavasti käteesi. Tämä mahdollistaa tarkan kontrolloinnin ja vaivattoman käytön piirrustushetkellä.
 2. Tarkka Pyyhkäisy: Ainutlaatuinen pyöreä muoto ja pehmeä materiaali takaavat tarkan pyyhkäisyn paperilla. Voit luoda hienovaraisia korjauksia tai poistaa pieniä yksityiskohtia helposti.
 3. Pitkä Kestävyys: Derwentin patteripyyhekumi on kestävä ja pitkäikäinen. Se säilyttää tehokkuutensa pitkään, joten voit nauttia sen käytöstä monissa taideprojekteissasi.
 4. Monipuolinen Käyttö: Soveltuu erinomaisesti niin lyijykynä- kuin hiilipiirustuksiin. Se on monipuolinen työkalu, joka sopii erilaisiin taiteellisiin tyyleihin ja tekniikoihin.
 5. Helppo Vaihdettavuus: Patteripyyhekumin vaihtaminen on vaivatonta, mikä mahdollistaa jatkuvan luovuuden ilman keskeytyksiä.

Pakkaus sisältää: Derwent Patteripyyhekumi tarjoaa erinomaisen vastineen rahalle, sillä pakkauksessa on peräti 8 kappaletta 25 mm:n patteripyyhkimiä. Näin ollen voit nauttia pitkään jatkuvasta luovuudesta ilman huolta varastontäydennyksistä.

Virtalähde: Patteripyyhekumi toimii kätevästi 2 x AAA-paristoilla, jotka eivät kuitenkaan sisälly pakkaukseen. Tämä mahdollistaa patteripyyhekumin langattoman käytön ja pitää sen tehokkaasti toiminnassa piirustustesi ja taideprojektiesi aikana. Suosittelemme laadukkaiden paristojen käyttöä, jotta saat paras mahdollinen suorituskyvyn.

Käyttöaika: Käyttöaika paristoilla vaihtelee käytön intensiteetin mukaan. Derwentin patteripyyhekumi on kuitenkin suunniteltu energiatehokkaaksi, mikä pidentää paristojen kestoa ja antaa sinulle enemmän aikaa taiteelliseen ilmaisuun.

Kestävä Rakenne: Vaikka patteripyyhekumi toimii paristoilla, se on suunniteltu kestämään pitkään. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistus takaavat, että patteripyyhekumi kestää monia taideprojekteja ja piirustussessioita.

Lisää tämä monipuolinen ja käytännöllinen patteripyyhekumi kokoelmaasi ja anna luovuutesi kukkia ilman rajoituksia!

Brand

Derwent

Derwent on tullut tunnetuksi pääasiassa erilaisista puukynistä. Valikoima on kuitenkin paljon laajempi.
0
  Ostokset
  Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
  Scroll to Top
  Verified by MonsterInsights