kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Derwent Pastel Pencil ihonväriset pastellikynät 12 kynää

31,90 

Saatavuus: 2 varastossa

Derwent Pastel Pencil, ihonväriset pastellikynät puisella varrella. Sisältää 12 kynää

 

Tuo taiteesi eloon Derwent Pastel Pencil – Ihonväri 12 kynillä! Nämä laadukkaat puuvartiset pastellikynät on suunniteltu erityisesti ihon sävyjen taitavaan vangitsemiseen, tarjoten taiteilijoille mahdollisuuden luoda vaikuttavia ja eloisia ihon sävyjä taideteoksissaan.

Ominaisuudet:

 1. Monipuolinen Väripaletti: Pakkaus sisältää 12 huolella valittua ihonvärisävyä, jotka mahdollistavat pehmeät siirtymät ja luonnolliset varjostukset. Näin voit luoda uskomattoman todentuntuisia ihon sävyjä kaikissa maalauksissasi.
 2. Korkealaatuinen Pigmentti: Derwentin pastellikynät ovat tunnettuja laadukkaista pigmenteistään, jotka takaavat värien kirkkauden ja kestävyyden ajan myötä. Voit luottaa siihen, että taiteesi säilyttää alkuperäisen hehkunsa pitkään.
 3. Helposti Sekoittuvat: Kynien koostumus mahdollistaa niiden helposti sekoittumisen keskenään ja muiden pastellimateriaalien kanssa. Näin voit toteuttaa luovia visioitasi ja saavuttaa haluamasi lopputuloksen.
 4. Kätevä ja Kestävä Muotoilu: Jokainen kynä on varustettu kestävällä puuvartisella rungolla ja helppokäyttöisellä kärjellä, mikä tekee niistä ihanteelliset niin aloittelijoille kuin kokeneille taiteilijoillekin.
 5. Monikäyttöinen: Derwent Pastel Pencil -kynät soveltuvat erinomaisesti erilaisten taideprojektien toteuttamiseen, kuten muotokuvien piirtämiseen, luonnosten tekemiseen ja maisemamaalausten luomiseen.

Tee taiteestasi elävämpää ja herättävää Derwent Pastel Pencil – Ihonväri 12 kynillä. Tartu tähän mahdollisuuteen tuoda esiin hienovaraisia ihon sävyjä ja luoda mestariteoksia, jotka jäävät mieleen!

Brand

Derwent

Derwent on tullut tunnetuksi pääasiassa erilaisista puukynistä. Valikoima on kuitenkin paljon laajempi.
0
  Ostokset
  Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
  Scroll to Top
  Verified by MonsterInsights