kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Muovipaletti, 10 värien sekoituspaikkaa

3,70 

Saatavuus: 2 varastossa

Muovinen paletti värien sekoittamiseen

 

Muovinen Maalauspaletti, joka on suunniteltu erityisesti taiteilijoille ja harrastelijoille! Tämä kätevä paletti tarjoaa sinulle loistavan tavan sekoittaa ja käyttää värejä luovassa työssäsi.

Ominaisuudet:

 • Monipuolinen muotoilu: Paletissamme on kymmenen värien sekoituspaikkaa, joista viisi on pyöreää ja viisi suorakaiteen muotoista. Tämä mahdollistaa monipuolisen ja tarkan värien sekoittamisen taiteellisiin projekteihisi.
 • Kestävä muovimateriaali: Valmistettu laadukkaasta muovista, paletti on kevyt mutta kestävä. Voit luottaa siihen, että se kestää taiteellisen luomisen ilot ja haasteet.
 • Kätevä koko: Paletin mitat ovat 21 cm x 10 cm, mikä tekee siitä kätevän ja helpon käyttää. Se mahtuu vaivattomasti käteesi, tarjoaa riittävästi tilaa värien sekoittamiseen ja on helppo säilyttää.
 • Monikäyttöinen: Olipa sitten kyseessä akryyli-, öljy- tai vesivärit, tämä paletti soveltuu monenlaisille maalaustekniikoille. Se on ihanteellinen lisävaruste kaikille taiteilijoille, jotka haluavat pitää värit järjestyksessä ja helposti saatavilla.
 • Helppo puhdistaa: Puhdistaminen on vaivatonta – voit helposti pyyhkiä paletin puhtaaksi käytön jälkeen, jotta voit keskittyä täysillä luovaan prosessiin.

Tämä Muovinen Maalauspaletti on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat korkealaatuista ja käytännöllistä maalaustarviketta. Tilaa omasi nyt ja anna luovuutesi kukkia!

 

0
  Ostokset
  Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
  Scroll to Top
  Verified by MonsterInsights