kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Ale!

Derwent Inktense Pan travel set 12×1/2 nappia

33,60 

Saatavuus: 12 varastossa

Inktense Pan travel set jossa 12×1/2 mustenappia

 

Inktense Pan Travel Set on kätevä ja matkakokoinen maalaussarja, joka tarjoaa eloisia ja intensiivisiä värejä luovaan työskentelyyn. Tämä setti sisältää Inktense-napit, jotka ovat täynnä voimakkaita vesiliukoisia pigmenttejä.

Ominaisuudet:

 1. Intensiiviset värit: Inktense-napit tarjoavat erittäin kirkkaita ja intensiivisiä värejä. Pigmentit aktivoituvat vedellä, luoden pitkäkestoisen ja pysyvän lopputuloksen.
 2. Kätevä matkakoko: Setti on kompakti ja helposti mukana kuljetettava. Inktense-napit ovat järjestetty tyylikkääseen rasiaan, joka suojaa värejä ja pitää ne järjestyksessä.
 3. Monipuolinen käyttö: Inktense-napit sopivat erinomaisesti monille eri pinnoille, kuten paperille, kankaalle, puulle. Voit käyttää niitä kuivana tai sekoittaa veden kanssa saadaksesi erilaisia sävyjä ja efektejä.

Inktense Pan Travel Set on täydellinen valinta matkustaville taiteilijoille ja luoville ihmisille, jotka haluavat luoda eläväisiä ja pysyviä maalauksia missä tahansa. Tämä sarja tarjoaa korkealaatuiset värit ja kätevän matkakoon, joka inspiroi ja mahdollistaa taiteellisen ilmaisun missä ikinä oletkin.

Brand

Derwent

Derwent on tullut tunnetuksi pääasiassa erilaisista puukynistä. Valikoima on kuitenkin paljon laajempi.
0
  Ostokset
  Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
  Scroll to Top
  Verified by MonsterInsights