kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Derwent Inktense Pan travel set 24×1/2 nappia

54,90 

Saatavuus: 4 varastossa

Derwent Inktense Pan travel set 24×1/2 nappia

 

Derwent Inktense Travel Set 24×1/2 on mahtava maalaussarja, joka tarjoaa eloisia värejä ja luovia mahdollisuuksia. Tämä matkakokoinen setti sisältää 24 Inktense-värinappia, jotka ovat kokoa puolinappi (1/2 nappi.)

Ominaisuudet:

 1. Kirkkaat ja intensiiviset värit: Inktense-värit ovat tunnettuja niiden eloisuudesta ja intensiivisyydestä. Ne luovat räiskyviä ja pysyviä värejä, jotka herättävät teoksesi eloon.
 2. Monipuolinen käyttö: Voit käyttää Inktense-värejä kuivana saadaksesi intensiivisen efektin tai sekoittaa ne veden kanssa saadaksesi laajan valikoiman sävyjä ja kerrostaa niitä toistensa päälle.
 3. Kätevä matkakoko: Setti on suunniteltu matkakäyttöön. Kompakti muotoilu ja kestävä rasia tekevät siitä helpon kuljettaa ja säilyttää. Voit maalata missä tahansa ja ilmaista luovuuttasi vapaasti.

Derwent Inktense Travel Set 24×1/2 on täydellinen valinta taiteilijoille, jotka haluavat kokea Inktense-värien maagisen voiman missä tahansa. Tämä setti tarjoaa laajan värivalikoiman ja mahdollisuuden luoda upeita taideteoksia sekä matkoilla että kotona.

Brand

Derwent

Derwent on tullut tunnetuksi pääasiassa erilaisista puukynistä. Valikoima on kuitenkin paljon laajempi.
0
  Ostokset
  Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
  Scroll to Top
  Verified by MonsterInsights