kaikki taiteen tekeminen alkaa .

DR System 3 akryyli 006 Zinc mixing white

7,90 19,50 

Daler Rowney System3 akryyliväri

 

System 3-akryylivärit ovat erittäin muuntautumiskykyisiä, vesipohjaisia akryylivärejä. System 3 väreissä käytetään korkealuokkaisia pigmenttejä ja sopivat hyvin taiteen opiskelijoille sekä ammattilaisille.

Kaikki System 3-värisävyt voidaan ohentaa vedellä tai niitä voi käyttää suoraan tuubista maalauspinnalle. Jokainen sävy kuivuu nopeasti muodostaen liukenemattoman kalvon. Nopean kuivumisominaisuutensa ansiosta taiteilija voi työskennellä nopeaan tahtiin, yhdistellen ja rinnastaen värejä ilman tarpeettomia lisävaiheita.

System 3-sarjan väreillä on erinomainen valonkestävyys, kestokyky ja resistanssi sekä peittojälki. Kaikki System 3-sarjan värit ovat keskenään yhteensopivia ja soveltuvat sisäkäyttöön. Huom! Sarjan fluoresoivia värejä ei suositella ulkokäyttöön, sillä ne eivät ole täysin valonkestäviä; kaikki muut sarjan värisävyt ovat täysin valonkestäviä.

 • Värin nimi suomeksi: sekoitus sinkki valkoinen
 • Pigmentit: PW5
 • Peittävyys: puolipeittävä
 • Värin kestävyys: erinomainen

 

Koko

150ml, 500ml

Brand

System 3

System 3 on Daler Rowneyn valmistama akryyliväri taiteilijoiden käyttöön. Värit ovat hyvin valoa kestäviä ja niissä on voimakkaat pigmentit.
0
  Ostokset
  Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
  Scroll to Top
  Verified by MonsterInsights