kaikki taiteen tekeminen alkaa .

DR Simply Sketchbook 100g 80 sivua soft white kierreselkä

13,50 19,90 

Daler Rowney Simply Sketchbook kovakantinen luonnoslehtiö 100g kierreselällä

 

Tervetuloa tutustumaan Daler Rowney Simply Sketchbook -piirustuslehtiöön, joka on täydellinen valinta taiteilijoille ja luoville sieluille. Tämä piirustuslehtiö tarjoaa korkealaatuisen alustan luovuudellesi, ja sen ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin taiteilijoille.

  • Paperi ja Sivumäärä: Lehtiössä on laadukas 100g/m² paperi, joka tarjoaa miellyttävän pinnan piirtämiseen ja maalaamiseen. Siinä on 80 sivua, antaen sinulle runsaasti tilaa toteuttaa ideoitasi.
  • Soft White -sävy: Paperin pehmeä valkoinen sävy luo erinomaisen kontrastin ja korostaa värien rikkautta. Se tarjoaa tasapainoisen pohjan eri taiteen tekniikoille.
  • Kierresidonta ja Kovakansi: Lehtiössä on kätevä kierresidonta, joka mahdollistaa helpon selaamisen ja sivujen taittamisen taiteillessasi. Kovakantinen rakenne suojaa piirroksiasi ja tekee lehtiöstä kestävän kumppanin matkoillasi ja taiteellisilla seikkailuillasi.

Tämä Daler Rowney Simply Sketchbook tarjoaa inspiroivan ja laadukkaan alustan kaikille taiteellisille ilmaisuillesi. Olitpa sitten kynä, sivellin tai maalipurkki kädessäsi, tämä piirustuslehtiö vastaa luovuutesi haasteisiin. Tilaa omasi nyt ja anna taiteellisuutesi kukoistaa!

Paperin koko

28×35, A4

Paperin kokoluokka

A5-A4, A4-A3

Paperin muoto

Suorakaide

Paperille sopiva tekniikka

luonnostelu, Hiili/liidut, Puukynät

Paperivalinta

Lehtiö

Paperin paksuus

100g

Paperin paksuusluokka

100g-200g

Brand

Simply

0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top