kaikki taiteen tekeminen alkaa .

DR Simply Gold Taklon 10 sivellintä

15,60 

varasto loppu

Haluatko ilmoituksen kun tuotetta on taas saatavilla?

Daler Rowney Simply Gold taklon synthetic 10 sivellintä

 

Daler Rowney Simply Gold -taklonisynteettinen sivellinsetti on suunniteltu erityisesti taideharrastajille, jotka arvostavat hyvää laatua ja kohtuullista hintaa. Tämä setti tarjoaa monipuolisen valikoiman siveltimiä eri tarpeisiin.

Ominaisuudet:

 1. Laadukas Taklon-synteettinen harjaskuitu: Setin siveltimet on valmistettu laadukkaasta Taklon-synteettisestä materiaalista, joka mahdollistaa pehmeän ja tarkan maalaamisen.
 2. Sopii moniin maalaustekniikoihin: Setissä on erikokoisia siveltimiä, jotka soveltuvat erinomaisesti akryyli-, öljy- ja vesivärimaalaukseen, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan eri taideprojekteihin.
 3. Kestävä ja helppokäyttöinen: Setin siveltimien kädensijat ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan aloitteleville taiteilijoille.
 4. Edullinen vaihtoehto: Daler Rowney Simply Gold -setti tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen harrastajille, jotka haluavat laadukkaat siveltimet ilman suurta budjettia.

Tee taiteestasi nautinnollista ja saavutettavaa tällä harrastajille suunnitellulla sivellinsetillä. Luo, kokeile ja inspiroidu!

Brand

Simply

0
  Ostokset
  Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
  Scroll to Top
  Verified by MonsterInsights