kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Posca tussien käyttö

Posca-tussit ovat suosittuja akryylimaaleihin perustuvia tusseja, joita käytetään monenlaisiin taide- ja käsityöprojekteihin. Alla on muutamia yleisiä ohjeita niiden käyttämiseen:

 1. Valmistele työtila: Varmista, että työskentelytilasi on suojattu sanomalehdillä, muovilla tai muilla suojaavilla materiaaleilla, koska Posca-tussit voivat jättää jälkiä.
 2. Ravista tussia: Ennen käyttöä ravista Posca-tussia voimakkaasti useita sekunteja, jotta varmistat, että väri sekoittuu kunnolla.
 3. Korkin poisto: Poista tussin korkki ja paina kärkeä varovasti muutaman kerran paperille tai muulle kertakäyttöpinnalle, jotta väri alkaa virrata tasaisesti.
 4. Käytä sujuvia liikkeitä: Piirrä tai maalaa sujuvilla liikkeillä. Voit käyttää Posca-tusseja monenlaisiin pintoihin, kuten paperiin, puuhun, lasiin, kankaaseen, kiveen tai metalliin.
 5. Anna kuivua: Anna värien kuivua kokonaan ennen kuin kosketat tai lisäät muita värejä päälle. Kuivumisaika riippuu käytetystä pinnasta ja maalikerroksen paksuudesta.
 6. Pese tussin kärki tarvittaessa: Jos tussin kärki tukkeutuu, voit irrottaa sen ja huuhdella juoksevan veden alla. Varmista, että kärki on täysin kuiva ennen sen takaisin asettamista.
 7. Säilytä korkki kiinni: Sulje tussin korkki aina käytön jälkeen varmistaaksesi, että väri pysyy raikkaana eikä kärki kuivu.
 8. Kokeile erilaisia tekniikoita: Kokeile erilaisia tekniikoita, kuten sekoittamista, raaputtamista tai kerrostamista, saadaksesi erilaisia efektejä ja tekstuureja.

Noudattamalla näitä ohjeita voit saavuttaa parhaan mahdollisen lopputuloksen Posca-tussien käytössä. Muista myös, että nämä tussit voivat olla pysyviä, joten varo, ettet sotke niitä vaatteisiisi tai muihin arvokkaisiin materiaaleihin.

Vertailussa erilaiset Posca -tussit

Posca PCF-350

POSCA Brush 350 on varustettu sivellinkärjellä, joka mahdollistaa monenlevyisten viivojen maalaamisen. Tällä tussilla voi luoda tasaisia värejä ja sulavia vetoja samalla tavalla kuin perinteisellä siveltimellä. Maalausharrastajat löytävät uudelleen siveltimen käsittelyn ilon yhdistettynä POSCA:n ainutlaatuisiin ominaisuuksiin, kun taas aloittelijat voivat nopeasti oppia uusia tekniikoita ilman riskejä.

Posca 1MR

PC-1MR-tussin hienovarainen ja tarkasti kalibroitu terävä kärki, joka on reunustettu metallilla, tekee siitä maalitussin kaikkiin tarpeisiin – kynän muodossa! Suunniteltu niin harrastelijoille kuin ammattilaisillekin, jotka etsivät erittäin hienoa ja tiivistä viivaa.

Posca 1M, 3M, 5M sekä 7M

Posca -tussien kärjet 1M, 3M, 5M sekä 7M ovat keskenään muuten samanlaisia kovia polyesterikärkiä, mutta niiden koot ovat erilaiset. Kaikkein pienin kärki on 1M ja suurin on 7M. Kaikkien M -sarjan kärkien muoto on ns. bullet -kärki, eli pyöreä.

Posca 8K

Posca 8K on viisto lattakärki, jolla saa tehtyä melko kapeata viivaa jos piirtä tussin kärjellä ja tasaisen kaunista viivaa jos piirtää tussin lappeella. Monikäyttöinen kärki kärjen muotoilun ansiosta.

Posca 17K

Posca 17K on suorakaiteen muotoinen lattakärki jolla saa piirrettyä hyvin tasaista leveätä viivaa tai sillä voi värittää suurempia pintoja.

0
  Ostokset
  Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
  Scroll to Top
  Verified by MonsterInsights