kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Esittelyssä Copic Ciao ja Sketch

Copicit ovat loistavia tussikyniä väritykseen. Ne ovat erittäin korkealaatuisia ja myös täytettäviä. Ne voivat kestää koko eliniän, jos pidät niistä hyvää huolta. Ammattitaiteilijat ja kuvittajat käyttävät näitä samoja tusseja, ja hyvästä syystä. Niiden käyttö on ehdoton nautinto, ja ne tulevat jokaisessa mahdollisessa värisävyssä.

Copic-tusseja on kaksi päätyyppiä, Sketch ja Ciao. Sketch on huippuluokan vaihtoehto; ne ovat kalliimpia, mutta tarjoavat jokaisen värin, jonka Copic tarjoaa. Ciao on edullisempi vaihtoehto, mutta se on saatavilla vain noin puolessa värejä.

Näiden kahden tussityypin välillä on muutamia eroja, mutta onneksi mikään niistä ei liity laatuun. Olitpa sitten valinnut Sketchin tai Ciaon, valitset ammattitason taidetussin.

Pian käy ilmi, että on olemassa monenlaisia Copiceja. Kaksi suosituinta Copic-tussityyppiä väritykseen ovat Sketch ja Ciao. Molemmat näistä tusseista ovat kaksipuolisia ja käyttävät samaa mustetta. On kuitenkin muutamia eroja, jotka tekevät kummastakin tussityypistä uniikin.

Copic -tussien kärjet

Valikoima vaihdettavia Copic -kärkiä. Eri kärjet voivat muuttaa tapaa, jolla tussit levittävät värejä. Sekä Ciao- että Sketch-tusseissa on itse asiassa samanlaiset kärjet. Molemmat tussityypit tulevat vakiona keskikokoisella leveällä kärjellä toisessa päässä ja sivellinkärjellä toisessa. Keskikokoinen leveä kärki on tukeva, kulmassa oleva talttakärki, jota voidaan käyttää kalligrafisten vetojen tekemiseen. Sivellinkärki on hieman joustavampi ja tuntuu lähes siveltimeltä.

Vaikka molemmat tussit tulevat vakiona samanlaisilla kärjillä, Copick Sketch -tussiin voi ostaa erikseen myytävän lisäkärjen. Keskikokoinen pyöreä kärki on enemmän samankaltainen kuin sivellin, tosin pyöreällä kärjellä varustettuna terävän kärjen sijaan.

Värivalikoima

Meillä on myynnissä 180 suosituinta värisävyä molemmista sarjoista sekä täyttöpulloista.

Vaikka Ciao-tusseja pidetäänkin aloittelijoiden Copiceina, jos aiot ajan mittaan kasvattaa kokoelmaasi, olisi pitkällä tähtäimellä taloudellisempaa aloittaa Sketch-tusseilla.

Uudelleentäytettävä

Molemmat Copic-tussityypit ovat uudelleentäytettäviä. Copic Sketch -tussit ovat suurempia kuin Ciao-tussit ja niihin mahtuu enemmän mustetta. Kuitenkin, koska mustekasetit myydään vain yhdessä koossa, tämä ei oikeastaan vaikuta asiaan. Yksi musteen vaihto voi täyttää Sketch-tussin 12 kertaa ja Ciao-tussin 15 kertaa

Muoto ja mukavuus

Kun vertaillaan Ciao ja Sketch tussien käyttömukavuutta on vaikea sanoa kumpi on parempi. Tämä riippuu todennäköisesti enemmän henkilökohtaisesta mieltymyksestä kuin mistään muusta. Sketch on hieman suurempi kuin Ciao. Se on muodoltaan soikeampi verrattuna Ciaon pienempään, pyöreään runkoon. Ihmiset, joilla on pienemmät kädet, saattavat löytää pienemmät tussit helpommiksi käyttää, ja päinvastoin voi olla totta suuremmilla käsillä varustetuille henkilöille.

Yleisesti ottaen niillä on hyvin samanlainen muoto ja tuntuma.

Kaikki Copic -irtotussit ja täyttöpullot löydät klikkaamalla tästä

0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights