kaikki taiteen tekeminen alkaa .

25%

WN Professional Watercolour 300g 56x76cm

9,80 
7,35 

Winsor & Newton Professional Vesiväripaperi

 

Nosta taiteesi uudelle tasolle Winsor & Newton Professional Vesiväripaperilla, joka on täydellinen valinta vaativille vesivärimaalareille, jotka hakevat huippulaatua ja erinomaista suorituskykyä. Tämä paperi on valmistettu tarkasti yksityiskohtiin keskittyen, tarjoten täydellisen pohjan luoville ilmaisuille.

Keskeiset ominaisuudet:

 • Erinomainen laatu: Valmistettu 100% puuvillasta, mikä takaa poikkeuksellisen kestävyyden ja lujuuden. Tämä paperi kestää raskaita pesuja ja monimutkaisia tekniikoita.
 • Optimaalinen imeytyvyys: Ainutlaatuinen sisäinen ja ulkoinen liimaus takaa ihanteellisen imeytyvyyden, mikä mahdollistaa eloisat värit ja tasaiset liukuvärit ilman ei-toivottua leviämistä.
 • Arkistointikelpoinen: Happovapaa ja ilman optisia kirkasteita, tämä paperi varmistaa pitkäikäisyyden, säilyttäen teoksesi kirkkauden ja eheyden ajan myötä.
 • Upea tekstuuri: Saatavilla Hot Pressed (sileä), Cold Pressed (puolikarkea) ja Rough (karkea) -tekstuurisina, paperi sopii erilaisiin taidetyyleihin ja mieltymyksiin, tarjoten tasaisesti hienon pinnan, joka korostaa yksityiskohtia ja syvyyttä.

Olitpa ammattitaiteilija tai innokas harrastaja, Winsor & Newton Professional Vesiväripaperi on suunniteltu täyttämään korkeimmatkin laatustandardit, tarjoten sinulle täydellisen pohjan, jolla voit herättää visiosi eloon. Valitse paras laatu ja koe ero jokaisessa siveltimen vedossa.

Paperin pinta

Sileä, Puolikarkea, Karkea

Paperin koko

56x76cm

Paperin kokoluokka

Isot paperit

Paperin paksuus

300g

Paperin paksuusluokka

200g-300g, 300g-400g

Paperin muoto

Suorakaide

Paperille sopiva tekniikka

Akvarelli, Sekatekniikka

Brand

Winsor&Newton

Winsor&Newton on legendaarinen merkki joka valmistaa monia eri tuotteita taiteilijoille.
0
  Ostokset
  Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
  Scroll to Top
  Verified by MonsterInsights