kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Talens 096 painting paste öljyväreille

16,90 

Talens 096 maalaustahna öljyväreille

 

Talens 096 maalaustahna öljyväreille avaa oven luovuudelle ja mahdollistaa taiteellisen ilmaisun uusilla tasoilla. Tämä korkealaatuinen maalauspasta on suunniteltu tarjoamaan taiteilijoille mahdollisuuden luoda syvyyttä, tekstuuria ja ilmaisua teoksiinsa impastotekniikalla – tekniikalla, joka perustuu paksujen värikerrosten rakentamiseen ja jossa pinnan muoto ja tekstuurit korostuvat.

Talens 096 maalaustahna toimii öljyvärien kanssa, ja se tarjoaa useita etuja taiteelliselle työllesi. Lisäämällä tätä paksua maalausainetta väriin voit välttää kerrosten rypistymisen ja halkeilun, säilyttäen samalla värien kestävyyden ja läpikuultavuuden. Maalaustahna ei ainoastaan paksuntaa värimassaa, vaan myös lisää sen kestävyyttä ja muuttaa sen läpikuultavuutta hienovaraisesti, säilyttäen samalla värin viskositeetin. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoda syvyyttä ja rakennetta teoksiisi ilman, että menetät värin ominaisuuksia.

Sopii täydellisesti palettiveitsellä maalaamiseen ja impasto-tekniikkaan, Talens 096 maalaustahna antaa sinulle vapauden ilmaista itseäsi taiteessasi. Voit säädellä tahnan määrää ja paksuutta väriin suhteessa tyylisi ja tarpeidesi mukaan, luoden uniikkeja pintoja ja korostaen tunnetiloja teoksissasi.

Tuotteen käyttö on helppoa: lisää pieniä määriä maalaustahnaa väriin kerrallaan, ja sekoita huolellisesti maalausveitsellä varmistaaksesi tasaisen ja tasapainoisen sekoituksen. Voit käyttää maalaustahnaa sekä ohuissa että paksuissa kerroksissa saavuttaaksesi halutun visuaalisen vaikutelman ja ilmaisun.

Talens 096 maalaustahna ei ainoastaan lisää tekstuuria ja syvyyttä teoksiisi, vaan se myös antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista itseäsi taiteen kautta vahvemmin ja syvemmin. Olitpa sitten harrastelija- tai ammattitaiteilija, tämä maalaustahna on välttämätön työkalu taiteelliselle matkallesi.

Koko

60ml

apuaineen tekniikka

öljyväri

apuaineen ominaisuus

väri paksummaksi

Brand

Talens apuaineet

Royal Talens apuaineilla taiteilija saa helpommin luotua mestariteoksia.
0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top