kaikki taiteen tekeminen alkaa .

WN Galeria Fluid retarder akryyliväreille

24,90 

Winsor&Newton Galeria Fluid retarder, kuivumisen hidastin akryyliväreille

 

Tämä mahtava tuote on suunniteltu erityisesti akryylimaalaukseen ja tarjoaa taiteilijoille uuden tavan hallita värin kuivumista.

Galeria Fluid Retarder on innovatiivinen hidastin, joka antaa sinulle enemmän aikaa työskennellä maalaustesi parissa. Se on erinomainen valinta, kun haluat säädellä maalin kuivumisnopeutta ja lisätä joustavuutta työskentelyysi. Tämä on erityisen hyödyllistä suurten pintojen tai hienovaraisten yksityiskohtien maalaamisessa.

Tuotteen ominaisuudet:

 • Pidennetty avoin aika: Fluid Retarder hidastaa maalin kuivumista, jolloin sinulla on enemmän aikaa sekoittaa värejä ja luoda juuri haluamasi efektit.
 • Helppo sekoittaa: Sen nestemäinen koostumus tekee siitä helposti sekoitettavan akryylimaaleihin ilman, että se vaikuttaa merkittävästi niiden viskositeettiin tai väriin.
 • Laadukas formulaatio: Winsor & Newtonin Galeria Fluid Retarder on laadukas tuote, joka täyttää taiteilijoiden vaativimmatkin odotukset.

Kokeile Galeria Fluid Retarderia ja anna luovuutesi kukoistaa! Tämä tuote on loistava lisä jokaiselle taiteilijan työpöydälle, ja se auttaa sinua saavuttamaan juuri haluamasi tulokset akryylimaalauksissasi. Tilaa omasi nyt ja anna taiteellisen ilmaisusi virtailla vapaasti.

 

Winsor & Newtonin Galeria Fluid Retarderia voidaan sekoittaa maaliin sekä ennen kankaalle levittämistä että kankaalla maalaamisen aikana. Tämä antaa sinulle joustavuutta työskennellä maalin ja retarderin suhteella ja hallita kuivumisaikaa.

Ennen Kankaalle Levittämistä:

 1. Voit sekoittaa Galeria Fluid Retarderin ja akryylimaalin keskenään paletilla tai muulla sekoitusvälineellä ennen kuin aloitat maalaamisen. Tämä mahdollistaa tarkemman kontrollin ja suunnittelun ennen kuin maali koskettaa kankaalle.

Kankaalla Maalaamisen Aikana:

 1. Levitä akryylimaali kankaalle.
 2. Tiputa tai levitä Galeria Fluid Retarderia suoraan maalin päälle.
 3. Sekoita maali ja retarder keskenään kankaalla siveltimellä tai muulla maalausvälineellä.
 4. Jatka maalaamista normaalisti.

Tärkeää on säädellä Galeria Fluid Retarderin määrää sen mukaan, kuinka paljon haluat hidastaa maalin kuivumista. Liiallinen määrä retarderia voi vaikuttaa maalin ominaisuuksiin, kuten sitkeyteen ja kiiltoon. Kokeile eri suhteita pienellä pinnalla ennen kuin siirryt suurempiin maalausteoksiin varmistaaksesi haluamasi tuloksen.

Koko

250ml

apuaineen tekniikka

akryyli

apuaineen ominaisuus

kuivumisen hidastus

Brand

Galeria

Winsor&Newton Galeria akryylivärit ovat monien ammattitaiteilijoiden suosiossa.
0
  Ostokset
  Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
  Scroll to Top