kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Rome ateljeeteline sokkelijalalla

199,00 

Saatavuus: 1 varastossa

Maalausteline Rome, ateljeeteline sokkelijalalla

 

Tutustu maailmaan taiteen uudella näkökulmalla maalausteline Roman avulla! Tämä laadukas ateljeteline on valmistettu huolella valitusta pyökistä Puolassa, ja se tarjoaa vakaan ja tukevan alustan maalausten tekemiseen.

Maalausteline Rooma on suunniteltu erityisesti pienille ja keskisuurille maalauspohjille, ja sen ilmoitettu maksimikorkeus on vaikuttavat 130 cm. Voit säätää maalauspohjan kallistusta tarpeidesi mukaan, jolloin voit työskennellä pystysuorasta hieman taaksepäin nojaavasta asennosta.

Pikalukon avulla korkeuden säätäminen on vaivatonta, mikä tekee telineen käytöstä helppoa ja joustavaa. Maalausteline toimitetaan sinulle valmiiksi kasattuna pahvilaatikossa, joten voit aloittaa taiteellisen matkasi välittömästi ilman aikaa vievää kokoamisprosessia.

Tarvitsetko telineen liikkuaksesi helposti paikasta toiseen? Ei ongelmaa! Rooma maalausteline voidaan taittaa kätevästi kasaan muutamassa sekunnissa. Sen keveys ja kokoontaitettava rakenne tekevät varastoinnista ja kuljetuksesta vaivatonta.

Laadultaan Rooma maalausteline on ylivoimainen valinta niin aloittelijoille, harrastajille kuin ammattilaisillekin. Sen kestävyys ja tukevuus tekevät siitä luotettavan kumppanin taiteellisissa pyrkimyksissäsi. Rooma maalausteline on täydellinen valinta, oli sitten kyseessä ensimmäinen maalauskokemuksesi tai ammattimainen taideprojekti. Valmistettu ylpeydellä Puolassa.

Osta Maalausteline Rooma ja anna luovuutesi kukoistaa!

Brand

HanArt

Hanart valmistuttaa jonkin verran välineitä taiteilijoiden käyttöön.
0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights