kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Liquitex palettiveitsi nro 1

5,50 

varasto loppu

Haluatko ilmoituksen kun tuotetta on taas saatavilla?

Liquitex palettiveitsi numero 1

 

Liquitex-palettiveitset ovat korkealaatuisia ja luotettavia työkaluja taiteilijoille ja kuvataiteen harrastajille. Näitä veitsiä käytetään maalin sekoittamiseen, levittämiseen ja tekstuurin luomiseen maalauspohjalla.

Veitsien terät on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa niiden pitkäikäisyyden ja luotettavuuden. Ergonomisesti muotoiltu kahva tarjoaa mukavan otteen ja tarkan hallinnan maalaustyössä.

Liquitex-palettiveitset ovat monipuolisia työkaluja, joilla voi luoda erilaisia pintarakenteita ja tekstuuria maalauspinnalle. Niiden avulla voit levittää maalia tasaisesti tai luoda paksuja kerroksia, luoden syvyyttä ja kiinnostavia visuaalisia vaikutuksia teoksiisi.

Näitä veitsiä voi käyttää sekä öljyvärimaalauksessa että akryylimaalauksessa. Niiden monipuolisuus ja korkea laatu tekevät niistä välttämättömän työkalun jokaiselle taiteilijalle, joka haluaa ilmaista luovuuttaan ja saavuttaa ainutlaatuisia maalauspintoja.

Brand

Liquitex Professional

Liquitex Professional on ammattitaiteilijan valinta kun tarvitaan akryylivärejä. Professional -sarjaan kuuluu värien lisäksi myös huippulaatuiset apuaineet.
0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights