kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Derwent Metallic 12×1/2 akvarellinappia

32,50 

Saatavuus: 3 varastossa

Derwent Metallic watercolor paint 12×1/2 akvarellinappia

 

Derwent Metallic Watercolor Paint 12 Pan Palette tarjoaa upean valikoiman metallinhohtoisia vesiväripigmenttejä, jotka tuovat säihkettä ja hehkua taideteoksiisi. Tämä lajitelma sisältää 12 sävyä, jotka kiinnittävät katseen ja lisäävät visuaalista mielenkiintoa maalauksiin.

Metallinhohtoiset vesivärit antavat sinulle mahdollisuuden luoda metallisia efektejä, kiiltoa ja heijastuksia. Voit käyttää niitä itsenäisesti tai yhdistää muihin vesiväreihin luodaksesi upeita kontrasteja ja moniulotteisia efektejä. Näillä värikkäillä pigmenteillä voit luoda kimaltavia taustavärejä, korostaa yksityiskohtia tai luoda näyttäviä koristeaiheita.

Derwent Metallic Watercolor Paint 12 Pan Palette -lajitelma on suunniteltu taiteilijoille ja harrastelijoille, jotka haluavat lisätä lisäulottuvuutta ja loistoa taideteoksiinsa. Laadukkaat vesivärit tarjoavat hyvän peittävyyden ja sekoittuvuuden, joten voit luoda pehmeitä siirtymiä ja sävyjä vaivattomasti.

Oli tyyliisi sitten abstrakti, maisema- tai muotokuva, Derwent Metallic Watercolor Paint 12 Pan Palette antaa sinulle välineet luoda vaikuttavia ja lumoavia teoksia. Tilaa nyt ja lisää metallista hohtoa taiteeseesi Derwent Metallic Watercolor Paint 12 Pan Paletten avulla.

Brand

Derwent

Derwent on tullut tunnetuksi pääasiassa erilaisista puukynistä. Valikoima on kuitenkin paljon laajempi.
0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights