kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Derwent Line maker 6 colour 0,3

19,70 

Saatavuus: 8 varastossa

Derwent Line Maker Colour -lajitelma 0,3mm kärjellä. Sisältää 6 eri väristä tussia

 

Derwent Line Maker 6 Colour -lajitelma 0,3 tarjoaa taiteilijoille ja piirtäjille monipuolisen valikoiman korkealaatuisia pigmenttipohjaisia tussikyniä. Tämä lajitelma sisältää kuusi eri väriä, jotka tarjoavat mahdollisuuksia luovaan ilmaisuun ja monipuolisiin piirustuksiin.

Kynät ovat varustettu kestävillä ja hienoilla 0,3 mm:n kärjillä, jotka mahdollistavat tarkan ja tarkkaan määritellyn viivan piirtämisen. Näiden tussikynien värit ovat kylläisiä ja voimakkaita, mikä mahdollistaa eloisien ja intensiivisten sävyjen luomisen piirustuksissa. Kynien kestävän musteentuoton ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti sekä nopeisiin luonnoksiin että tarkkaan viimeistelyyn.

Derwent Line Maker 6 Colour -lajitelma 0,3 tarjoaa taiteilijoille luotettavat ja korkealaatuiset työkalut luovien visioiden toteuttamiseen. Näiden tussikynien avulla on mahdollista luoda monipuolisia ja monikerroksellisia piirustuksia, ja niitä voidaan käyttää erilaisten tekniikoiden ja tyylien toteuttamiseen. Tämä lajitelma sopii erinomaisesti niille, jotka arvostavat laadukkaita piirtovälineitä ja haluavat lisätä väriä ja syvyyttä taiteellisiin projekteihinsa.

Brand

Derwent

Derwent on tullut tunnetuksi pääasiassa erilaisista puukynistä. Valikoima on kuitenkin paljon laajempi.
0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights