kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Derwent Line and Wash paint set

33,00 

Saatavuus: 4 varastossa

Derwent Line and Wash paint set

 

Derwent Line and Wash Paint Set on erinomainen maalaussarja, joka yhdistää kynäpiirustuksen ja vesivärimaalauksen parhaat puolet. Tämä sarja tarjoaa monipuolisen työkalun taiteilijoille ja piirtäjille luoda ainutlaatuisia ja eläviä teoksia.

Ominaisuudet:

 1. Kynäpiirustuksen tarkkuus: Setti sisältää erityiset Line and Wash -kynät, jotka mahdollistavat tarkan ja yksityiskohtaisen piirtämisen. Voit luoda hienovaraisia linjoja, varjoja ja tekstuuria teoksiisi.
 2. Vesivärimaalauksen eloisuus: Sarja sisältää myös vesivärinappeja. Nämä napit tarjoavat kirkkaita ja eloisia värejä, jotka sekoittuvat ja kerrostuvat upeasti.
 3. Monipuolinen työkalu: Line and Wash Paint Set sopii erinomaisesti niin piirustukseen kuin maalaamiseenkin. Voit luoda monenlaisia taiteellisia ilmaisuja ja kokeilla erilaisia tekniikoita samalla sarjalla.

Derwent Line and Wash Paint Set tarjoaa taiteilijoille mahdollisuuden kokeilla uutta ja luoda ainutlaatuisia teoksia, yhdistämällä kynäpiirustuksen ja vesivärimaalauksen parhaat puolet. Tämä monipuolinen sarja inspiroi luovuuttasi ja auttaa sinua ilmaisemaan ainutlaatuisen taiteellisen näkemyksesi.

Brand

Derwent

Derwent on tullut tunnetuksi pääasiassa erilaisista puukynistä. Valikoima on kuitenkin paljon laajempi.
0
  Ostokset
  Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
  Scroll to Top
  Verified by MonsterInsights