kaikki taiteen tekeminen alkaa .

WN Series 7 Kolinsky 000

16,30 

Saatavuus: 3 varastossa

Winsor Newton Series 7 kolinsky 000 sivellin

 

Koe taiteellisen tarkan työskentelyn huippu Winsor & Newton Series 7 Kolinsky -sivellinsarjan parissa. Nämä siveltimet valmistetaan vain parhaasta kolinski-synteettisestä karvasta, ja ne ylpeilevät ruostumattomista, saumattomista nikkeliä olevista holkkeista sekä kiiltävistä mustista varsista.

Tämän siveltimen laatuvaatimukset asetettiin jo vuonna 1866, kun kuningatar Viktoria antoi Winsor & Newtonille tehtäväksi valmistaa kaikkein hienoimmat vesivärisiveltimet hänen suosikkikokoonsa, numero 7. Viktoria loi perheenjäsentensä ja upeiden maisemien muotokuvia, ja hän tyytyi vain kaikkein parhaimpiin työkaluihin – ja hän löysi ne Winsor & Newtonilta, joiden laadun hän koki ylittämättömäksi. Tästä syystä hän myönsi Winsor & Newtonille kuninkaallisen valtakirjan jo vuonna 1841 – arvokkaan tunnustuksen, jota kantaa ylpeänä vielä tänäkin päivänä.

Liity taiteellisen huippulaadun perinteeseen ja valitse Winsor & Newton Series 7 Kolinsky -siveltimet. Nosta luovat ponnistelusi uudelle tasolle työkaluilla, jotka ovat kestäneet ajan ja voittaneet arvostetut taiteilijat historian saatossa.

Siveltimen laji

irtosivellin

Sivellin leveys

0-3mm

Siveltimen muoto

pyöreä

Sivellin pituus

5-10mm

Siveltimen käyttö

guassi, akvarelli

Sivellin materiaali

näätä

Brand

WN siveltimet

Winsor&Newtonin valmistamat siveltimet taiteilijoiden käyttöön.
0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights