kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Hanart 509 pohjustettu pellava 100% 440g 210cm koko rulla 10m

690,00 

Saatavuus: 4 varastossa

Hanart 509 pohjustettu pellava 100%, 440g. Leveys 210cm ja rullan pituus 10m

 

Hanki inspiraatiota luovaan ilmaisuun valmiiksi pohjustetulla Hanart-pellavakankaalla. Tämä ainutlaatuinen kangas on valmistettu huolella valikoidusta 100 % pellavasta ja sen neliöpaino on 440 grammaa. Yhdistelmä laadukasta materiaalia ja huippuluokan valmistustekniikkaa tekee tästä kankaasta ihanteellisen valinnan taiteelliseen työskentelyyn.

Kankaan sileä pinta on valmistettu Italiassa, tunnetun tekstiilialan asiantuntijoiden toimesta. Tämä korkealuokkainen pellavakangas tarjoaa paitsi kestävyyttä myös helpon pingotettavuuden, joka sopii vaativimmillekin maalareille. Se toimii täydellisesti maalausalustana, joka kestää aikaa ja antaa tilaa luovalle ilmaisulle.

Hanart-pellavakankaan pinta on eläväisempi kuin perinteiset puuvillakankaat, luoden syvyyttä ja ulottuvuutta maalauksiisi. Tämä kangas tarjoaa maalareille mahdollisuuden tuoda teoksiinsa erityistä ilmettä ja persoonallisuutta.

Tämä 210cm leveä kangas myydään ainoastaan 10m rullana. Meillä on samaa kangasta 150cm leveänä mitä saa ostettua metreittäin. 

Brand

HanArt

Hanart valmistuttaa jonkin verran välineitä taiteilijoiden käyttöön.
0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights