kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Tervetuloa Inktober-haasteeseen!

Inktober on vuosittainen taidehaaste, joka kannustaa taiteilijoita ympäri maailmaa käyttämään mustetta luovalla tavalla joka päivä lokakuun ajan. Haasteen tavoitteena on parantaa piirustustaitoja, löytää uusia luovia ideoita ja jakaa taiteellisia töitä muiden kanssa.

 

Miten Inktober toimii?

Joka päivä lokakuussa saat uuden teeman, joka toimii inspiraationa päivittäiselle piirustuksellesi. Voit käyttää mustetta, kynää, sivellintä tai muita välineitä oman tyylin mukaan. Tärkeintä on pitää hauskaa ja antaa luovuuden virrata vapaasti.

 

Miksi osallistua Inktoberiin?

Inktober-haaste tarjoaa monia etuja, kuten:

 1. Luovuuden harjoittelu: Päivittäinen piirtäminen auttaa sinua kehittämään taitojasi ja löytämään uusia ilmaisullisia tapoja.

 2. Yhteisö: Inktoberin aikana voit liittyä laajaan taideyhteisöön, jakaa töitäsi sosiaalisessa mediassa ja inspiroitua muiden tekemistä piirustuksista.

 3. Henkilökohtainen kasvu: Haaste auttaa sinua asettamaan ja saavuttamaan päivittäisiä tavoitteita, mikä voi parantaa itsekuria ja säännöllisyyttä taiteellisessa työssäsi.

Osallistuminen Inktoberiin on helppoa. Aloita seuraamalla päivittäisiä teemoja ja jaa piirustuksesi sosiaalisessa mediassa käyttäen #Inktober ja #Inktober2023 tunnisteita. Voit myös tutustua muiden taiteilijoiden töihin ja antaa ja saada palautetta.

 

Onko Suomessa omaa Inktoberia?

Kyllä on. Suomalaisten oma Inktober Instagram on @inktoberfinland 

Käyttämällä tunnistetta #inktoberfinland sinunkin piirustuksesi saatetaan jakaa

Tervetuloa mukaan Inktober-haasteeseen ja anna luovuutesi kukoistaa tänä lokakuuna!

Etkö löydä vastausta kysymykseesi? Ota meihin yhteyttä:

Meille on tulossa myöhemmin Chat -palvelu

0
  Ostokset
  Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
  Scroll to Top
  Verified by MonsterInsights