kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Fabriano paperit

 

Tervetuloa tutustumaan Fabriano-papereiden maailmaan, joka yhdistää perinteen ja laadun ainutlaatuisella tavalla. Fabriano on italialainen paperinvalmistaja, joka on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita taiteen, käsityön ja luovuuden ystäville.

Fabrianon tarina juontaa juurensa vuoteen 1264, kun se perustettiin Italiaan Fabrianon kaupunkiin. Yli 750 vuoden ajan Fabriano on ollut omistautunut huippulaatuisen paperin valmistamiseen perinteisin menetelmin. Valmistusprosessissa yhdistyy käsityöläisperinne ja moderni tekniikka, mikä takaa ainutlaatuisen lopputuloksen.

Fabrianon paperit ovat saavuttaneet mainetta taiteilijoiden keskuudessa niiden erinomaisen laadun ja kestävyyden ansiosta. Papereiden valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita, ja jokainen arkkimme on tarkoin testattu varmistaaksemme optimaalisen suorituskyvyn erilaisissa taideprojekteissa.

Nykyään Fabriano jatkaa perinteisen käsityötaidon vaalimista samalla kun se innovoi uusia tuotteita vastaamaan nykypäivän taiteilijoiden tarpeita. Valikoimamme kattaa erilaisia papereita eri käyttötarkoituksiin, kuten piirtämiseen, maalaamiseen ja käsityöprojekteihin.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle mahdollisuuden kokea Fabrianon laatu ja historia omassa luovassa työssäsi. Tutustu valikoimaamme ja löydä inspiraatio Fabrianon paperien parissa!

0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights