kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Liquitex akryylivärit

Liquitex

Esittelyssä:

Professional Heavy Body
Professional Soft Body
Basics
Basics Fluid
Professional Acrylic ink

Kaikki värit ovat kuivumisen jälkeen satiinipintaisia (ellei maalatessa ole käytetty apuainetta mikä muuttaa pinnan kiiltoastetta)

Kaikkia Liquitex akryylivärejä voi sekoittaa keskenään. Lisäksi kaikkia Liquitex apuaineita voi käyttää kaikkien Liquitex akryylivärien kanssa. Jos siis pysyt samassa merkissä sinulla ei ole huolta.

Liquitex akryylivärien paksuudet

Akryylivärin paksuus valitan tarpeen mukaan. Paksuimmalla värillä saadaan helposti tehtyä paksuja värikerroksia ja esimerkiksi palettiveitsellä työskentely on helpompaa. Ohut väri on hyvä kun halutaan peittää suuria väripintoja tai kun viimeistellään tarkkoja yksityiskohtia.

Liquitex akryylivärit paksuimmasta ohuimpaan

Professional Heavy Body (paksuin väri)
Basics
Professional Sof Body
Basics Fluid
Professional Acrylic ink
(nestemäinen akryyliväri)

Voiko Basics Fluid -värejä ohentaa vedellä?

Emme suosittele sitä. Tämä maali on valmis käytettäväksi kankaalla sellaisenaan, joten et tarvitse laimentaa saadaksesi juoksevan koostumuksen. Lisävesi voi laimentaa pigmenttimäärää ja estää sen kuivumisen kunnolla. Jos haluat ohentaa sitä, käytä väliainetta kuten Liquitex Professional Airbrush Mediumia tai kokeile Professional Acrylic Inks -värejämme.

Onko ohuet värit vain ohennettu paksummasta? (onko esimerkiksi Basics fluid ohennettu Basics- väreistä?)

Ei ole. Basics Acrylic Fluid on laboratoriossa muotoiltu itsenäisenä maalina. Siinä on juoksevampi sideaine kuin Basics Acrylicissa, mikä antaa sille matalamman viskositeetin ja paremman virtaavuuden. Kummassakin maalissa on yhteensopivat sideaineet ja sama pigmenttimäärä. Jos värit olisi yksinkertaisesti laimennettu Basics väristä, sen rakenne ja suorituskyky olisi heikentynyt. Enemmän vettä tarkoittaa alempaa pigmenttikonsentraatiota ja selvästi heikompia värejä. Myös maalin tuntu ja vakaus kärsivät. Joten jos haluat ohuempaa maalia, valitse Acrylic Fluid.

Liquitex akryylivärien pigmenteistä

Kaikissa Liquitex akryyliväreissä on samoja pigmenttejä. Professional -sarjan väreissä pigmenttiä on enemmän kuin Basics -sarjassa. Pigmentti on värien kallein osa ja siksi Basics -sarjan värit ovat edullisempia.

Miten hyvin Liquitex akryylivärit kestävät valoa?

Kaikki värit on arvioitu joko erinomaiseksi tai erittäin hyväksi valonkestävyyden suhteen (lukuun ottamatta fluoresoivia ja metallisia värejä, jotka luonnollisesti ovat vähemmän valonkestäviä eivätkä ole arvioituja). Edistyksellinen akryyliformulaatio on erittäin joustava, kestävä, ei kellastu ja UV-kestävä. Työsi säilyttää parhaan mahdollisen arkistopysyvyyden, kestäen värin muutoksia tai haalistumista säilyttääkseen eloisuutensa ja todellisuutensa.

Basics Fluid tai Professional acrylic ink värit valuvat purkin pohjalle, onko tämä normaalia?

On, joissain väreissä käy näin eikä siinä ole mitään vikaa. Ravista pulloa ennen käyttöä niin väri tasoittuu.

Jos aion vernissata Liquitex vernissalla niin miten puhdistan siveltimet?

Kaikki Liquitex vernissat ovat vesiliukoisia. Voit siis puhdistaa siveltimet vedellä.

Miksi jollain väreillä on niin oudot nimet?

Muutamilla väreillä on nimiä, jotka saattavat tuntua epätavallisilta nykypäivänä. Tämä johtuu siitä, että ne perustuvat perinteisiin väreihin, joista jotkut ovat peräisin antiikin ajoilta. Hooker’s Green, Indian Yellow, Van Dyke Red ja Ivory Black ovat esimerkkejä tästä. Hooker’s Green ei viittaa prostituutioon, vaan se on nimetty kunnioittaen brittiläistä kasvitieteellistä kuvittajaa William J Hookeria, joka käytti väriä tiettyjen lehtien piirtämiseen. Van Dyke Red on saanut nimensä flaamilaisen barokki taiteilijan Anthony van Dyckin mukaan, joka nousi Englannin johtavaksi hovimaalariksi. Ritariuden saadessaan hän muutti nimensä oikeinkirjoituksen muotoon “van Dyke”. Indian Yellow saa nimensä siihen perustuvasta orgaanisesta keltaisesta pigmentistä, jonka väitettiin ensimmäisen kerran valmistetun Intiassa. Pieninä pigmenttipalloina valmistettu väri vietiin ympäri maailmaa ja sen väitettiin tehdyn ainutlaatuisen keltaisesta virtsasta, jota saatiin mango-lehtiä syöviltä karjulta! Nykyään väri valmistetaan synteettisestä pigmentistä. Viimeisenä Ivory Black ei sisällä norsunluuta, vaan se on inspiraatio väristä, joka juontaa juurensa roomalaisajasta ja joka tehtiin paahdetusta norsunluusta ja eläinten luista. Liquitex Ivory Blackilla on samanlaiset ruskeat sävyt, mutta se on synteettinen yhdistelmä hiiltä ja kalsiumfosfaattia.

0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights