kaikki taiteen tekeminen alkaa .

KOH Gioconda art set Sketch 10 osaa

26,70 

Saatavuus: 2 varastossa

Koh-i-Noor Gioconda Art Set Sketch 8893 10-osainen

 

Setti tarjoaa taiteilijoille laadukkaan valikoiman piirtovälineitä ja tarvikkeita, jotka sopivat erinomaisesti piirtämiseen ja luonnosteluun. Tämä monipuolinen setti on suunniteltu inspiroimaan luovuutta ja tarjoamaan mahdollisuuden ilmaista itseään eri piirustustyyleissä ja -tekniikoissa.

Setti sisältää kymmenen eri osaa, mukaan lukien eri kovuusasteisia lyijykyniä, hiilikyniä, sekoitussieniä, puulusikan, teroitin, kumi ja piirustuslehtiö. Lyijykynien eri kovuusasteet tarjoavat monipuolisen valikoiman mahdollisuuksia erilaisten sävyjen ja tekstuurien luomiseen. Hiilikynät puolestaan mahdollistavat syvien ja intensiivisten varjojen sekä kontrastien saavuttamisen.

KOH Gioconda Art Set Sketch 8893 -setin korkealaatuiset piirtovälineet takaavat tarkan ja tasaisen jäljen, joka helpottaa piirrosten luomista ja viimeistelyä. Setin mukana tuleva piirustuslehtiö tarjoaa ihanteellisen pohjan luovuuden toteuttamiselle, kun taas sekoitussienet mahdollistavat eri sävyjen sulauttamisen saumattomasti toisiinsa.

Tämä kattava setti on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat korkealaatuisia piirtovälineitä ja haluavat ilmaista itseään taiteellisesti monipuolisesti. KOH Gioconda Art Set Sketch 8893 tarjoaa kaiken tarvittavan yhdessä kätevässä ja tyylikkäässä paketissa, mikä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon sekä aloitteleville että kokeneille taiteilijoille.

Brand

Koh-i-Noor

Perinteinen vuosisatoja kestänyt yritys. Tullut tunnetuksi pääasiassa erilaisten puukynien valmistajana.
0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights