kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Ale!

DR Simply 12x12ml akvarellituubit

25,60 

Saatavuus: 4 varastossa

Daler Rowney 12x12ml akvarellituubit

 

Daler Rowney Simply watercolour set 12x12ml on harrastajille ja opiskelijoille suunniteltu setti, joka tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan tutustua vesivärimaalaamiseen. Tämä sarja sisältää 12 erilaista 12 ml:n tuubia, jotka tarjoavat laajan väriskaalan taiteen luomiseen.

Ominaisuudet:

 1. Laadukkaat vesivärit: DR Simply -sarjan vesivärit tarjoavat korkealaatuisia ja intensiivisiä värejä, jotka sekoittuvat helposti ja säilyttävät kirkkautensa kuivuessaan.
 2. Käyttövalmis: Jokainen tuubi sisältää valmiiksi sekoitetun vesivärin, joten voit aloittaa maalaamisen heti avaamisen jälkeen. Tämä tekee sarjasta erinomaisen valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneillekin taiteilijoille.
 3. Kompakti ja kätevä: Jokainen tuubi on kompaktin kokoinen ja helposti käsiteltävä. Ne on pakattu kätevään pakkaukseen, joka pitää värit järjestyksessä ja suojaa niitä.

DR Simply watercolour set 12x12ml on täydellinen valinta kaikille taiteesta kiinnostuneille, jotka haluavat kokeilla vesivärimaalausta tai täydentää jo olemassa olevaa kokoelmaansa. Laadukkaat värit ja helppokäyttöisyys tekevät tästä sarjasta erinomaisen valinnan taiteellisten visioiden toteuttamiseen.

Brand

Daler Rowney

Vuonna 1783 perustettu Daler Rowney tekee monenlaisia tuotteita taiteilijoiden käyttöön. Daler Rowneylla on monta eri brändiä:
 • System 3 on akryyliväreille suunniteltu brändi. System 3 sisältää värien lisäksi myös siveltimiä sekä muita tarvikkeita akryyliväreillä maalaamiseen.
 • Georgian on öljyväribrändi mikä on keskittynyt värien lisäksi myös siveltimiin ja muihin öljyvärimaalaamiseen tarvittaviin tarvikkeisiin.
 • Aquafine on vesivärien ja guassivärien brändi. Värien lisäksi Aquafine on myös siveltimiä ja muita akvarellimaalaamiseen tarkoitettuja tuotteita.
 • Graduate on harrastajille ja opiskelijoille suunniteltu edullinen brändi josta löytyy tuotteita useille eri tekniikoille.
0
  Ostokset
  Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
  Scroll to Top
  Verified by MonsterInsights