kaikki taiteen tekeminen alkaa .

Winsor Newton Series 7 -sarja

Tässä se on – Winsor & Newtonin Kolinsky Serie 7 -sivellin, jonka ylivoimainen laatu perustuu Siperiankärpän häntäkarvoihin. Nämä huolella valitut karvat tarjoavat poikkeuksellisen joustavuuden ja kestävyyden, joka mahdollistaa tarkan ja hallitun maalauskokemuksen.

Siveltimen terävä kärki tekee hienovaraisesta työskentelystä helppoa, olipa kyseessä sitten yksityiskohtainen maalaus tai laaja maisemamaalaus. Sen ruostumattomasta, saumattomasta niklatusta teriöstä ja kiiltävistä mustista kahvoista koostuva rakenne kestää aikaa ja varmistaa siveltimen pitkäikäisyyden.

Winsor & Newtonin Kolinsky Serie 7 -sivellin ei ole pelkästään ammattilaisten valinta, vaan se on myös perinteinen suosikki. Laadun standardeja tämän siveltimen suhteen asetettiin jo vuonna 1866, kun kuningatar Viktoria määräsi Winsor & Newtonin tuottamaan parhaat vesivärisiveltimet, ja me olemme jatkaneet tämän perinteen vaalimista tähän päivään asti.

Liity Winsor & Newtonin Kolinsky Serie 7 -siveltimen käyttäjien joukkoon ja anna taiteellisen ilmaisusi loistaa Siperiankärpän karvojen avulla.

0
    Ostokset
    Sinulla ei ole ostoksiaPalaa kauppaan
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights